Laatste werkzaamheden Raamweg - een overzicht

De werkzaamheden aan het riool onder de Raamweg gaan hun laatste dagen in. Zaterdag 17 juni gaat de weg weer open, een week eerder dan aangekondigd. De komende dagen zijn we nog hard aan het werk om de laatste werkzaamheden af te ronden. Hieronder leest u wat u kunt verwachten.

Waar  en wanneer zijn we aan het werk?

  • Woensdag 14 juni is de kruising Carel van Bylandtlaan/Laan Copes van Cattenburch/Raamweg ‘s nachts in beide richtingen dicht (20.00 uur tot 06.00uur). De gemeente Den Haag legt dan nieuw asfalt op de kruising Raamweg-Carel van Bylandtlaan.
  • Donderdagnacht 15 juni, vrijdagnacht 16 juni en zaterdag 17 juni zijn we binnen de al afgesloten werkvakken aan het werk op de Raamweg, Koningskade en de kruising Raamweg-Wassenaarseweg.

Wat gaan we doen?

Op de kruising Raamweg-Carel van Bylandtlaan legt de gemeente Den Haag nieuw asfalt aan. De overige nachten zijn we druk met het aanbrengen van de markering op het asfalt, zoals strepen en zebrapaden. Daarnaast leggen we ’s nachts detectielussen in het asfalt. Vooral dit kan zorgen voor geluidsoverlast, omdat aanleg van de lussen gepaard gaat met slijpwerkzaamheden. Dit is echter niet te voorkomen.

Bereikbaarheid

Tijdens de afsluiting van de Carel van Bylandtlaan wordt het verkeer tussen Archipel en Benoordenhout omgeleid via de Pompstationsweg en de Zuid-Hollandlaan. Fietsers en voetgangers kunnen de Raamweg oversteken ter hoogte van de Waalsdorperweg of de Javabrug.

Hinder en overlast

De nachtelijke werkzaamheden zorgen voor geluidsoverlast. Denk aan rijdende vrachtwagens . We doen er alles aan om deze hinder zo veel mogelijk te beperken, maar het soort werk brengt onvermijdelijk geluid met zich mee.

Heeft u last van het werk, neem dan vooral rechtstreeks contact op met aannemer Dura Vermeer: